"Έχουμε μεγάλο “πόλεμο” μπροστά μας"

Πάλεψε όσο μπορούσε ο Θρύλος το ματς με την Γιακίν Ντογκού αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Με την Εβίνα Μάλτση να υπογραμμίζει ότι οι «ερυθρόλευκες» έχασαν απλά μια… μάχη αλλά ο πόλεμος έχει και συνέχεια.

Η γκαρντ του Ολυμπιακού εξήγησε πως «Ήταν ένα ντέρμπι και το νιώσαμε ακριβώς έτσι, μέσα στο παρκέ. Είχε πολλές επαφές, καρδιά, αλλά η κόουτς τοποθετήθηκε πάρα πολύ σωστά. Ήμασταν νευρικές και η αντίπαλός μας έπαιξε στα ατού της».

Με την πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού να επισημαίνει ότι «Θεωρητικά η Γιάκιν Ντόγκου ήταν το φαβορί. Εμείς θέλαμε να δείξουμε ποιοι είμαστε και να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε χαρούμενους τους προέδρους μας και τον κόσμο και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Χάσαμε μια μάχη, αλλά δεν το βάζουμε κάτω γιατί έχουμε μεγάλο πόλεμο ακόμα μπροστά μας. Τώρα επικεντρωνόμαστε στην προπόνηση».

Με την Μάλτση να καταλήγει, αναφέροντας πως «Ξέρουμε που πρέπει να εστιάσουμε και δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και στοχευμένα. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μας δημιουργεί πρόβλημα. Θα υπάρχουν και άλλα τέτοια ματς στην Ευρώπη. Εμείς το κάναμε ντέρμπι σήμερα αφού δεν τους αφήσαμε να παίξουν όπως θέλουν και να σκοράρουν 70 πόντους».