"Θέλουμε τη νίκη"

Η ευρωπαϊκή πρεμιέρα των κοριτσιών του Θρύλου σίγουρα έχει προκαλέσει το σχετικό άγχος στις «ερυθρόλευκες». Το αυριανό ματς με την Γιάκιν Ντόγκου Γιουνιβέρσιτι δεν είναι απλή υπόθεση, είναι το πρώτο στην Ευρώπη για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Αλλά το άγχος θα φύγει, θα χαθεί αμέσως μετά το τζάμπολ. Καταλύτης σε αυτή τη διαδικασία θα είναι ο λαός του Θρύλου που θα δώσει το «παρών» στο κλειστό της Γλυφάδας. Κάτι που τόνισε και η Ελένη Καπογιάννη. Σε δηλώσεις της μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Με την προπονήτρια του Θρύλου να υπογραμμίζει ότι «Είναι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στην ιστορία του Ολυμπιακού για το τμήμα μπάσκετ Γυναικών. Αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι και είμαστε έτοιμοι. Χρειαζόμαστε τον κόσμο να μας βοηθήσει για να ξεπεράσουμε και πιο γρήγορα το άγχος της πρεμιέρας».

Σχετικά με το αυριανό ματς, συμπλήρωσε πως «Πιστεύουμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Θέλουμε να κερδίσουμε το πρώτο ματς στην έδρα μας. Το έργο μας είναι δύσκολο όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».