Μεγάλα σουτ, τεράστια προσωπικότητα!

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την Δόξα, στη Λευκάδα. Οι πρωταθλητές λίγο έλειψε να χάσουν ένα δικό τους παιχνίδι, αφού από το +16 έφτασαν να νικήσει με το τελευταίο σουτ, το τρίποντο του Γκριν! Ο οποίος έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση και με δύο τρίποντες «βόμβες» στο φινάλε, διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Αυτός έδωσε τη νίκη στον Θρύλο.

Ο Αμερικανός γκαρντ, λοιπόν, είχε «κρύο... αίμα», κάνοντας το καθήκον του και με το παραπάνω! Για ακόμη ένα παιχνίδι σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων (13 με 3/5 τρίποντα και 4 ριμπάουντ) και απέδειξε εκ νέου ότι έλειπε από τους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο, το σημαντικότερο είναι ότι ο 25χρονος γκαρντ δείχνει να βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό. Αυτό είναι και το ζητούμενο. Παιχνίδι με το παιχνίδι να εμφανίζεται ολοένα και καλύτερος.

Έχουμε αναλύσει πολλές φορές τα αθλητικά και τα αγωνιστικά χαρίσματα του. Αυτό, όμως, που πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι μπορεί να προσφέρει πολλά παραπάνω. Το -μέχρι στιγμής- δείγμα που έχουμε είναι πολύ μικρό!

Αλλά είναι αρκετό για να συνειδητοποιήσουμε όλοι γιατί «καίγονταν» ο Σφαιρόπουλος για την απόκτησή του. Αναμφισβήτητα πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη με μεγάλη προσωπικότητα. Κάτι που αποδείχθηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο σήμερα, εκεί όπου η μπάλα «έκαιγε». Την πήρε από την ασίστ του Σπανούλη και «εκτέλεσε» εύστοχα!