Σπανούλης, ο μεγαλύτερος ηγέτης της Ευρώπης! (video)

Πριν λίγες μέρες ήταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς που τον είχε χαρακτηρίσει ως τον κορυφαίο ηγέτη στον κόσμο! Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά των αρχηγών των ομάδων της Ευρωλίγκας να σταθούν στις ηγετικές ικανότητες του κορυφαίου παίκτη, του Βασίλη Σπανούλη!

Συγκεκριμένα, η Ευρωλίγκα έκανε διάφορες ερωτήσεις στους 16 αρχηγούς. Στην ερώτηση, λοιπόν, για τον μεγαλύτερο ηγέτη της Ευρωλίγκας, ο Βασίλης Σπανούλης συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, ενώ ο αμέσως επόμενος (με διαφορά) ήταν ο Μίλος Τεόντοσιτς. Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ επιλέχθηκε ως ο πιο ταλαντούχος παίκτης και εκείνος με τη μεγαλύτερη ικανότητα να διαβάζει το παιχνίδι.

Επίσης, ο Νάντο Ντε Κολό ήταν πρώτος στις προτιμήσεις για το βραβείο του MVP της περσινής σεζόν. Ο Γάλλος γκαρντ, μαζί με τον Γιαν Βέσελι, ήταν οι παίκτες που οι περισσότεροι αρχηγοί θα ήθελαν στις ομάδες τους.

Επιπλέον, σχεδόν οι μισοί αρχηγοί επέλεξαν τον Κάιλ Χάινς ως τον πιο σκληρό της λίγκας, ενώ ο Λούκα Ντόντσιτς επιλέχθηκε ως ο αθλητής που μπορεί να κάνει το... ξέσπασμα στη σεζόν.

Η τελευταία ερώτηση αφορούσε το ποιες ομάδες θα πάνε στο Final Four της Κωνσταντινούπολης. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Φενέρμπαχτσε, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα ήταν οι τέσσερις δημοφιλέστερες απαντήσεις.