Σεβασμός, εκτίμηση και υπόκλιση στον Ολυμπιακό!

Από τη Μαδρίτη ξεκινάει φέτος το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα. Η Ισπανία, μάλιστα, είναι μία από τις πολλές χώρες στις οποίες ο κόσμος και ο Τύπος σέβονται, εκτιμούν και υπολογίζουν πολύ τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Σημερινό δημοσίευμα από την ιστοσελίδα "laopinioncoruna.es" κάνει εκτίμηση πως ο Ολυμπιακός θα είναι μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος τη φετινή κούπα!

Τονίζεται, μάλιστα, πως οι "ερυθρόλευκοι", μαζί με ομάδες όπως η κάτοχος του τροπαίου, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Φενέρμπαχτσε, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Γαλατασαράι, ο Παναθηναϊκός και η Μπασκόνια, είναι στην πρώτη γραμμή και θα παλέψουν για να φτάσουν μέχρι το τέλος, χωρίς όμως να ξεγράφουν και άλλους δυνατούς και ενισχυμένους συλλόγους, όπως η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Εφές, η Νταρουσάφακα.

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πως ο Ολυμπιακός είναι μία υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη και όλοι τρέφουν απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση για τον πρωταθλητή Ελλάδας. Είναι κάτι που η ομάδα το έχει κερδίσει με τη φανταστική πορεία της τα τελευταία χρόνια...