"Ούτε δευτερόλεπτο χαλάρωσης"

Σεβασμός για τον Ολυμπιακό από την πλευρά των Μαδριλένων. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στην πρεμιέρα της νέας Euroleague, στην έδρα της Ρεάλ. Με τους Ισπανούς να ξέρουν καλά ότι αυτό είναι ένα ματς με τεράστιο συντελεστή δυσκολίας. Κάτι που σχολίασε και ο Γκουστάβο Αγιόν.

Ο Μεξικανός σέντερ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και εξήγησε ότι «Με αυτή την ομάδα αντίπαλο δεν μπορείς να χαλαρώσεις ούτε ένα δευτερόλεπτο. Ανήκει σε ένα γκρουπ μεγάλων ομάδων που πάντα πρέπει να δώσει κάτι παραπάνω από την προηγούμενη φορά, εάν θέλεις να την νικήσεις».

Ο Αγιόν έκανε αναφορά και στον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο θεωρεί ως τον «ιθύνοντα νου» των πρωταθλητών Ελλάδας. Και πώς αντιμετωπίζεται ο V-Span;

Ο σέντερ της Ρεάλ υπογράμμισε πως «Δεν υπάρχει κανένα μυστικό για να μπορέσει να αμυνθείς πάνω στον Σπανούλη. Αλλά δεν πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτό. Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης, αλλά η άμυνά μας πρέπει να είναι ομαδική, σε όλους τους παίκτες του Θρύλου και όχι μόνο πάνω στον Σπανούλη, γιατί τότε κάτι δεν θα έχουμε κάνει καλά».