Χαμόγελα για Μάντζαρη

Καλή εμφάνιση και άνετη νίκη για τον Ολυμπιακό στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Η πλειοψηφία των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχαν εξαιρετική παρουσία. Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο Έλληνας γκαρντ πραγματοποίησε ήταν σε καλή ημέρα με 14 πόντους (2τρ.) και 5 ριμπάουντ. Ωστόσο, το σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι έδειξε -εμφανώς- ανανεωμένος και σε θέση να συνεισφέρει τα μέγιστα στην ομάδα.

Ήταν πασιφανές ότι ο 26χρονος πλέι μέικερ έχει δουλέψει σε εντατικούς ρυθμούς το καλοκαίρι, στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων». Αγωνίστηκε με πάθος και δεν φοβόταν να σουτάρει και να πάρει πρωτοβουλίες, τη στιγμή όπου και η ψυχολογία του φαίνεται εμφανώς ανεβασμένη.

Ο Μάντζαρης, λοιπόν, έδειξε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα. Ναι μεν το ματς με την ομάδα της Ρόδου δεν δίνει την δυνατότητα για ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο αυτές οι εμφανίσεις δίνουν ώθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια. Η αλήθεια είναι ότι ο έμπειρος γκαρντ πέρσι είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και δεν απέδωσε βάσει των δυνατοτήτων του.

Φέτος, όμως, ξεκινά καλά, δυνατά και ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό Μάντζαρη στην πιο δύσκολη και απαιτητική σεζόν των τελευταίων ετών. Με το πιο θετικό και ελπιδοφόρο μήνυμα να είναι το γεγονός ότι ο διεθνής γκαρντ φέρεται αποφασισμένος να τα καταφέρει.