"Με ικανοποιεί ιδιαίτερα..."

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από τη συγκέντρωση, τη σοβαρότητα και την ετοιμότητα των παικτών του, έχει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και δεν το έκρυψε. "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για το βαθμό συγκέντρωσης που έδειξαν και το βαθμό ετοιμότητάς τους. Ήταν πολύ σημαντικό ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και στα 40 λεπτά και αυτό είναι που με ικανοποιεί ιδιαίτερα.

Ξεκινάμε μία σεζόν απαιτητική και δύσκολη και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι σε κάθε παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και με την εμφάνισή μας δείξαμε πόσο πολύ σεβαστήκαμε και τον αντίπαλό μας, τον Κολοσσό, που είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά και τον εαυτό μας που παίξαμε ένα πολύ συγκεντρωμένο και καλό παιχνίδι.

Ήταν καλό που χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες και που όλοι οι παίκτες προσφέρανε. Αυτό είναι το ζητούμενο. Να καταλάβουν όλοι ότι η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες, ότι η ομάδα λειτουργεί σωστά με όλους τους παίκτες και όλοι πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι ερχόμενοι από τον πάγκο ή ξεκινώντας, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ανεξαρτήτου σκορ, ανεξαρτήτου αντιπάλου, ανεξαρτήτου διοργάνωσης.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για αυτό το παιχνίδι. Το ξεχνάμε αυτό και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο, για την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος. Να πω και καλή πορεία και στον Κολοσσό και εύχομαι να συνεχίσει να αποτελεί παράδειγμα για τις ομάδες πέρα από τα αστικά κέντρα", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου.

Για τον Γιανγκ: "Ο Γιανγκ έχει ίωση και είναι με 39 πυρετό και για κάποιες ώρες θα είναι στο νοσοκομείο για να του χορηγηθεί αντιβίωση ενδοφλεβίως. Ήταν θέμα ίωσης, αλλιώς θα έπαιζε".