Ίωση "χτύπησε" τον Θρύλο!

Τα προβλήματα δεν είναι απλά μέρος της «ζωής» των ανθρώπων του Ολυμπιακού, αλλά κυριαρχούν στην καθημερινότητα των «ερυθρολεύκων». Η νέα σεζόν ξεκινά επίσημα το απόγευμα (16:00) της Τετάρτης και ξαφνικά, το ιατρικό δελτίο έχει γεμίσει με ονόματα. Και όχι μόνο με τα τρία που γνωρίζαμε από χθες, δηλαδή τον Αθηναίου και τους «χτυπημένους» από ίωση Λοτζέσκι και Αγραβάνη.

Σήμερα ο αριθμός αυτός αυξήθηκε κατακόρυφα, διότι συμπτώματα εμφάνισαν επίσης οι Γιάνγκ, Παπανικολάου, Μπιρτς και Γκριν. Με το σκηνικό να είναι... γνώριμο, υπό την έννοια ότι ο Ολυμπιακός χωρίς προβλήματα δεν μπορεί να υπάρξει.

Από όλους αυτούς, πάντως, η πιο δύσκολη περίπτωση είναι του Λοτζέσκι που έμεινε εκτός προπόνησης την Τρίτη και η συμμετοχή του, στο ματς της Τετάρτης, θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Κολοσσό.

Όλοι οι υπόλοιποι πήραν μέρος στην προπόνηση της Τρίτης και υπολογίζονται από τον Έλληνα τεχνικό για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς. Αντίθετα, εκτός πλάνων είναι και ο Αθηναίου που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα.