Μπαρτζώκας: «Νιώθω ασφαλής με τον Λι»
Ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα το Μαρούσι με 104-88 στο κλειστό του «Αγίου Θωμά», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, λίγες ημέρες πριν υποδεχτεί τον Ερυθρό Αστέρα (20/3, 20:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 30η αγωνιστική της Euroleague.
Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο τεράστιος Γιώργος Μπαρτζώκας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πορεία του τραυματισμού του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκο και είπε πως «αν δεν παίξει ο Γουίλιαμς-Γκος με τον Ερυθρό Αστέρα έχω τον Λι, νιώθω ασφαλής».
Αναλυτικά όσα είπε:
«Δεν είναι αυτά τα πιο δύσκολα, άλλα είναι τα δύσκολα. Αυτό ήταν ένα παιχνίδι διαδικαστικό. Και να χάναμε και να κερδίζαμε, δεν θα γινόταν τίποτα. Πάντα είναι σημαντικό να παίζεις. Δεν υπάρχει παιχνίδι που είναι πεταμένο. Δεν υπάρχει παιχνίδι που δεν αξίζει να προσπαθήσεις. Χωρίς πόιντ γκαρντ, χωρίς τους 3-4 που έχουμε σε αυτή τη θέση και χωρίς δεύτερο σέντετ, πετύχαμε 104 πόντους.
Είμαστε ευχαριστημένοι. Σιγά-σιγά πηγαίνουμε προς την τελική ευθεία της χρονιάς και είναι σημαντικό η ομάδα να είναι σε καλή κατάσταση. Δεν έχουμε άγχος, χαιρόμαστε τη διαδικασία. Έχουμε κάνει 22 νίκες κι αν πάνε νορμάλ όλα τα πράγματα θα κάνουμε ρεκόρ όλων των εποχών για τον Ολυμπιακό. Οπότε μόνο χαρά έχουμε. Ξέρουμε ότι στην EuroLeague κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Νιώθουμε όμως καλά με τα συνεχόμενα sold-out. Νιώθουμε ότι είμαστε ένα με τον κόσμο μας. Παίζουμε μαζί. Πρέπει να χαρούμε τη χρονιά, γιατί τα χρόνια στο μπάσκετ δεν είναι και πολλά.
Ο Βιλντόσα θα παίξει κανονικά. Και ο Μιλουτίνοβ θα παίξει κανονικά την Πέμπτη. Ο Γουίλιαμς-Γκος συνεχίζει τις θεραπείες τους, κάνει δύο την ημέρα και πηγαίνει πολύ καλά. Ελπίζουμε κι αυτός να είναι στη διάθεσή μας. Εάν δεν είναι, έχουμε και τον Λι που μπορούμε να καλύψουμε άνετα (σσ. τη θέση), που πάει όλο και καλύτερα. Οπότε νιώθω εντάξει, ασφαλής».