ΚΑΕ Ολυμπιακός: Θρυλικό sold out μέσα σε λίγα λεπτά!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με τα φετινά εισιτήρια διαρκείας του μπασκετικού Ολυμπιακού. Τη σεζόν 2024-25, σε κάθε ματς, το «Κάστρο» του Θρύλου θα «βράζει». Και αυτό, διότι εξαντλήθηκαν όλες οι κάρτες διαρκείας των Πειραιωτών για τη νέα αγωνιστική χρονιά!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, 7.000 ΓΑΥΡΟΙ έκλεισαν μόνιμη θέση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τη νέα σεζόν. Εντυπωσιακός αριθμός και... sold out, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να συνεχίζει την απίστευτη στήριξή του στη μεγάλη του μπασκετική αγάπη!

Ο αριθμός των καρτών διαρκείας του Θρύλου έφτασε αυτόν της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου και όλα δείχνουν ότι θα ανοίξουν κι άλλα τμήματα, καθώς υπάρχει αυξημένη ζήτηση από τον κόσμο

Οι ΓΑΥΡΟΙ στην ιστορική σεζόν 2024-25 για τα 100 χρόνια του Συλλόγου, έχουν ακόμα μεγαλύτερα όνειρα, για αυτό και βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό της ομαδάρας του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν ένα καταπληκτικό σύνολο, με υγεία, παίζουν εντυπωσιακό μπάσκετ και έχουν τον θαυμασμό όλης της Ευρώπης, αλλά και ψηλά τον πήχη για άλλη μία σεζόν.

 Αναλυτικά η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως μέσα σε ελάχιστα λεπτά εξαντλήθηκαν τα 902 εισιτήρια διαρκείας (για τη σεζόν 2024-25) που βγήκαν σήμερα (29/08) προς διάθεση σε νέους κατόχους.

Συνολικά φτάσαμε τον περσινό αριθμό των 7.000, ωστόσο, λόγω της τεράστιας ζήτησης η κατάσταση θα αξιολογηθεί και αν υπάρξει περιθώριο, θα εκδοθούν επιπλέον κάρτες διαρκείας σε νέα τμήματα.

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο μας, που και φέτος δείχνει εμπράκτως τη στήριξή του στην ομάδα!

Πάμε να δώσουμε τη μάχη μας ΜΑΖΙ!».