Σερί οι «ερυθρόλευκοι», χωρίς νίκη η Λέτσε

Αντίστροφη μέτρηση για την Κ19 του Ολυμπιακού, η οποία θα φιλοξενήσει για το UEFA Youth League την Λέτσε στο Ρέντη (17:00), στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για την φάση του Domestic Champions Path.

 Oι Πειραιώτες ετοιμάζονται για το ευρωπαϊκό τους ταξίδι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν και ήδη έχουν μπει πολύ δυναμικά στην Σούπερ Λιγκ Κ19, «μετρώντας» τέσσερα τρίποντα σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, με συνολικό σκορ 12-4! Mε τον Γιώργο Χαραλαμπόγλου να έχει σημειώσει τα πέντε εξ αυτών!

 Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου θα δώσει τη ρεβάνς στις 25/10 και θα ήθελε να πάει με το καλύτερο δυνατό σκορ στην Ιταλία. Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση πρόκρισης, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Καμπάλα-Πούσκας Ακαντέμια, με τον πρώτο αγώνα να είναι εκτός έδρας, στις αναμετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν 8/11 και 29/11 αντίστοιχα.

 Σε ό,τι αφορά την Λέτσε, δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν που διανύουμε. Οι Ιταλοί βρίσκονται στην τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και έχουν συγκεντρώσει τρεις βαθμούς. Σε πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Ιταλίας U19, έχουν τρείς σερί ισοπαλίες, ενώ είχαν ξεκινήσει με δύο ήττες το πρωτάθλημα. Παράλληλα στις 22 Αυγούστου, η Λέτσε είχε αντιμετωπίσει την Ρόμα για το Σούπερ Καπ και γνώρισε την ήττα με 1-0 και έτσι, αναζητάει ακόμα το παρθενικό της τρίποντο για εφέτος σε επίσημες διοργανώσεις.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας