Πρωταθλητές με 8άρα!

...του ΝΙΚΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ

Καλύτερα δεν γίνονταν! Σούπερ μπάλα, "πλούσιο" θέαμα από τους Νέους του Ολυμπιακού και μαθηματικά πρωταθλητές, 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε! Σε ένα ματς που ήθελαν όσο τίποτα άλλο τη νίκη, την πέτυχαν και μάλιστα με έναν απίστευτο τρόπο, με έναν θρίαμβο. Νίκησαν με 8-2 τους Νέους της Καλλονής και κατέκτησαν για 2η σερί χρονιά την κούπα.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα ήταν κάτι παραπάνω από... αγριεμένη από το πρώτο λεπτό. Όταν σημειώνεις 3 γκολ μέσα σε 10 λεπτά, τα λόγια περιττεύουν. Και ο "χορός" των γκολ συνεχίζονταν όσο περνούσε η ώρα. Πεντάρα στο ημίχρονο και δεν είχε τελειώσει η "παράσταση" από την ομάδα Κ20 του Θρύλου.

Δεν ήταν απλά ότι ήθελαν να προσφέρουν θέαμα, ήταν ότι το διασκέδαζαν με την ψυχή τους. Διότι δεν χαλάρωσαν και συνέχισαν ως το φινάλε να προσφέρουν θέαμα. Σκοράροντας άλλες 3 φορές ως το φινάλε της αναμέτρησης με το τελικό σκορ να είναι 8-2...

Για την ιστορία, ο Βρουσάι άνοιξε το σκορ (2') για να πάρουν τη... σκυτάλη οι Ανδρούτσος (2-0, 4'), Βατουσιάδης (3-0, 10'), Ρέτσος (4-0, 17') και ο Ανδρούτσος να διαμορφώσει, στο 41', το 5-0 που ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο μέρος, η Καλλονή μείωσε με τον Σοφιαννή (5-1 στο 65' και 6-2 στο 85'), αλλά ενδιάμεσα και πάλι ο Ανδρούτσος (79') είχε φτάσει στα τρία γκολ στο ματς, πετυχαίνοντας το 6-1, για να έρθει ο Βρουσάι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και να κάνει το 7-2!

Και το "κερασάκι στην... τούρτα". Το τέρμα του Βάρκα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων που διαμόρφωσε το τελικό 8-2!

 

Ολυμπιακός Κ20: Γαβαλάς, Σάλιακας (76’ Μπέτσας), Τόλι, Βατουσιάδης, Ρέτσος, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (64’ Τζουμάκης), Ανδρούτσος, Λάτσι (80’ Βάρκας), Βρουσάι.

 

Καλλονή Κ20: Μάλλης, Τοπάλλι, Τηνιακός, Βελετάκης, Κρητικός (50’ Σεφουλλάι), Στάτης, Γιώργου, Τζελίδης, Μπαστιάνος, Σοφιάνης (86’ Πεταυράκης), Τζανετέλλης (84’ Βλαδίκας).