Ο Δαρβίρας και οι «αποκαλύψεις»

Η Κ17 του Ολυμπιακού, βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για μια ακόμα σεζόν. Αντίπαλος όπως και πέρυσι θα είναι ο ΠΑΟΚ και προφανώς το έργο των Πειραιωτών δεν είναι εύκολο, αφού και το συγκρότημα του Δημήτρη Ορφανού, δεν είναι ευκολοκατάβλητο. Ένας ποδοσφαιριστής πάντως που είναι πολύ πιθανό να «γράψει» ιστορία, είναι ο Χρήστος- Εφραίμ Δαρβίρας, ο οποίος αποτελεί ένα από τα παιδιά που έχουν λαμπρό μέλλον με την ομάδα του Πειραιά.

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός έχει αφήσει το στίγμα του ήδη με την Κ19 των «ερυθρόλευκων», αφού έχει κατακτήσει το «νταμπλ». Πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδας σε επίπεδο Νέων και φυσικά αποτέλεσε μέλος και της ομάδας που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης, με το Youth League. Θα είναι μοναδικό επίτευγμα, αν ο νεαρός άσος πάρει και το πρωτάθλημα με την Κ17. Στον ημιτελικό με τον ΠΑΟ, ήταν στο αρχικό σχήμα, ενώ το 2022 ο Δαρβίρας πήρε πρωτάθλημα με την Κ15.

Αρκετοί παίκτες στο παρελθόν, «σάρωσαν» μέσα από το Final 4 κ17 και στη συνέχεια έκαναν καριέρα! Ένα παράδειγμα είναι ο Μπάμπης Λυκογιάννης, ενώ μέσα από τη διαδικασία αυτή, «έλαμψαν» και δύο παίκτες του τωρινού Ολυμπιακού! Ο Παναγιώτης Ρέτσος και ο Κωνσταντής Τζολάκης. Πέρυσι, εντυπωσίασε στο Final 4 o Mπάμπης Κωστούλας που «τρέλανε» κόσμο και με την Κ19.