Τα «λιοντάρια» του Θρύλου «πάτησαν» την Μπάγερν και «πέταξαν» στα ημιτελικά!

Η Κ19 του Θρύλου «διέλυσε» με 3-1 την Κ19 της Μπάγερν μέσα στο Μόναχο και πήρε πανηγυρίκά την πρόκριση στα ημιτελικά του Youth League. Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που το καταφέρνει και συνεχίζει να γράφει ιστορία!

Οι Πειραιώτες έκαναν ένα ονειρικό πρώτο ημίχρονο με τον Χρήστο Μουζακίτη στο 32' να ανοίγει το σκορ! Ένα γκολ το οποίο ήρθε μετά την ασφυκτική πίεση των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι υποχρέωσαν τον τερματοφύλακα της Μπάγερν να κάνει λάθος. Μόλις μετά από 5 λεπτά, οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Παπακανέλλο να κάνει μία ΤΡΟΜΕΡΗ ενέργεια στο 37' και να σκοράρει από κλειστή γωνία, πετυχαίνοντας ένα από τα καλύτερα γκολ στη διοργάνωση! Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, ο Χαράλαμπος Κωστούλας διαμόρφωσε το 3-0, αφού του στρώθηκε η μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή! Τα «λιοντάρια» του Θρύλου σκόραραν τρία γκολ σε διάστημα 8 λεπτών, όμως στο δεύτερο ημίχρονο πορεύτηκαν χωρίς τον προπονητή του, Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, ο οποίος αποβλήθηκε αδίκως!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός θέλησε να διατηρήσει το προβάδισμά του, όμως στο 63' ο Σίνα απέκρουσε το σουτ-κεραυνό του Ζβόναρεκ, αλλά η μπάλα κατέληξε στον Ράμσακ, ο οποίος μείωσε σε 1-3. Οι «ερυθρόλευκοι» κλείστηκαν περισσότερο στην άμυνά τους και προσπάθησαν να «χτυπήσουν» μέσα από αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να αλλάξει τίποτα στο παιχνίδι. Έτσι, οι Πειραιώτες πήραν μία σπουδαία νίκη και μαζί το εισιτήριο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Youth League!